RAHSIA KEKUATAN LELAKI

Kudaku Lari Gagah Perkasa

Klik sahaja dimana anda suka untuk memberi makan.

TESTIMONIAL HEBAT

Ini adalah testimonial yang diambil dari Mr.Stallions
http://cni2u.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=112

by somutmerah on Fri Apr 24, 2009 3:59 am


TESTIMONI PERTAMA
=========================================
Encik Othman, 41, Shah Alam
"Saya sudah berkahwin selama 14 tahun, rumahtangga saya dan isteri bahagia dengan kehadiran 2 orang puteri kami. Hubungan seks suami isteri pun tiada masalah. Paling kurang seminggu sekali, entah kenapa, sejak pertengahan tahun lepas, saya dah tak ada mood untuk bersama. Bila berhadapan dengan isteri, belum mukaddimah. zakar saya terkulai layu. Walhal ketika di pejabat, bila teringin nak bersama. zakar naik mencanak-canak. Hubungan kami semakin hambar. Tetapi Alhamdulillah, setelah diperkenalkan dengan Sta-lions. Dengan pengamalan produk ini selama 3 hari berturut2. Isteri saya semakin sayang pada saya. Dia cakap saya lebih power daripada malam pertama. Mana taknya, sekali mendayung sampai paling kurang pun 20 minit. Tercungap isteri saya.Sekarang saya cuma amalkan Sta-lions bila perlu sahaja. Terima kasih Mr. Sta-lions!!!"


TESTIMONI KEDUA
=========================================
Puan Haslina,34, Melaka

"Menyampah betul saya dengan suami. Dulu bukan mainla, bila buat seks, die jer yang menang. Sampai tujuh kali sehari. Rekod tu! Sekali main. Tak kurang setengah jam. Tapi tak tau kenapa sejak 2-3 tahun lepas dia naik pangkat jadi supervisor. Perangai dia berubah. Buat seks tak sampai 5 minit dah pancut. Asyik kalah jer. Tak sempat saya nak klimaks. Boringla. Alasannya kerja di ofis banyak. Buat seks pun dah tak fokus. Dah macam-macam ubat kami cuba, tetap tak tahan lama. Kejap jer terpancut.Kesian juga kat dia, saya lagila kesian. Rasa cam nak cari lain.Kira-kira 2 minggu lepas, saya buka email tgk Mr. Stalions promotekan blog dia. saya rasa tak salah mencuba. Saya terus call Mr. Stalions. Lepas order dibuat, keesokan harinya produk tu sampai. Saya suruh suami saya makan ikut saranan Mr. Stalions. hari pertama makan, hampeh! Frust rasanya, marah pun ada. Produk penipu! Sya call balik Mr. Stalions. Dia suruh amalkan 3 hari berturut, kalau tak bagus dia suruh pulangkan Stalions balik. Pastu, hari kedua tu, saya paksa suami makan kira-kira pukul 9 malam. Entah kenapa dalam pukul 11 lebih macam tu, lepas tidurkan anak. Suami saya cakap badan dia ringan jer. Dia ajak saya buat seks, saya agak terkejut. selalu asyik saya ajak buat seks. Dalam hati saya berkata mungkin sta-lions dah berkesan kot. Tengok2 malam tu kami berdayung sampai pukul 2.30 pagi. 2 round tu! Itulah kali pertama setelah beberapa tahun saya klimaks berkali-kali dan tewas di tangan suami. Puas! Amat puas! Akibatnya esok dua-dua half day leave. Hehe... Mr.Stalions, ada tak produk yang dapat kuatkan kemutan perempuan pulak?"


TESTIMONI KETIGA
=========================================
Zafrul Hadi, 28, Pulau Pinang


"Saya baru kahwin bulan 1 haritu, tapi pas 2 bulan lebih berkahwin, dara isteri saya masih lagi tak pecah. mana taknya, waktu foreplay, tegang bukan main anu. Tapi asal nak masuk jer lembik. Huhuhu... Sampai isteri saya ingat saya dah mati pucuk. Try gak makan ubat-ubat kuat yang lain. Tak jadi jugak. Last skali saya puaskan isteri saya pakai tangan jer. Saya pun pakai tangan. Satu hari tu, kawan saya ceritalah dia baru pas baca satu blog jual produk macam pil kuda untuk tenaga batin. Saya buat2 tanya nama blog tu. Saja nak tgk. saya kata kat dia. Padahal dalam hati dok kata janganlah dia syak aku apa2. malula kalau kawan tau. Balik umah bukak blog tgk cam menarik. saya pun call la Mr. Stalions. Cerita lebih kurang, Mr. Stalions beri pendapat dia. Pada pandangan dia, saya ada masalah kurang keyakinan diri. Dia syorkan amik stalions sebiji 2 jam sebelum bersama. Saya pon pikir baik aku cuba, saya pesan 2 biji dulu. Hari pertama makan terus terasa kesannya. Sebab menurut Mr. Stalions, dalam Stalions ada kandungan ginseng yang tinggi untuk tenangkan jiwa. First time saya dapat rasa nikmat seks yang sebenar. Sedap rupanya. sampai ke pagi tak tidur. dah takira berapa round. Isteri saya pun dah tak pandang rendah kat saya. harap-harap kami cepatla dapat anak. Stalions memang power!!!"


Inilah antara testimoni-testimoni yang dapat saya kumpulkan setelah 3 minggu produk ni di pasaran. Alhamdulillah, Saya telah mendapat respon yang hangat daripada anda semua! 100% positif! Saya rasa lapang dada kerana dapat tunaikan tanggungjawab saya... Semoga usaha saya dapat berkat dari yang Maha Esa. Saya Akan update sentiasa blog ini dengan testimoni-testimoni baru. Kepada yang dah mencuba, sila hantarkan testimoni anda kepada saya. Ada hadiah misteri menanti anda!!! Anda yang belum cuba, bila lagi?? sila ke blog member CNI ini Mr,Stallions


Thanks to Mr.Stallions

Pil Kuda Halal kini di pasaran!


Ibarat seekor kuda jantan, begitulah juga diri kita seorang lelaki. Kita kena ada semangat kuda jantan tak kira di luar rumah atau pun di bilik tidur.

Pil kuda yang dimaksud kan adalah salah satu produk yang amat berkesan dalam kekuatan tenaga batin lelaki. Bukan itu sahaja, ia juga bagus bagi sakit jantung, buah pinggang dan kencing manis.

100% herba dan ada jaminan dari pihak CNI dan juga pengilang.


Cuba test try dulu.. Harga hanya RM116.00 (EM) RM120.00
(Untuk pek percubaan kami ada menjualnya, RM40 (3 kapsur) termasuk kos penghantaran.
call me 0.1.3.9.4.0.5.6.8.9 edy ataupun YM: jekicang



Info pil kuda ni:

CNI STA-LIONS

PERCUMA KOS PENGHANTARAN UNTUK SETIAP PEMBELIAN ONLINE. Hanya untuk pembelian 1 kotak ke atas.

Sta-Lions merupakan gabungan herba lengkap yang boleh memulihkan keupayaan seksual lelaki dan meningkatkan tenaga fizikal. Ianya diperbuat daripada 5 jenis herba iaitu Cordyceps, Epidemium, Tongkat Ali, Ginseng dan Cynomorium yang digabungkan secara saintifik menggunakan teknik biologi termaju iaitu SFE.

SFE ialah Teknologi Pengekstrakan Karbon Dioksida pada suhu teramat rendah dan nanoteknologi untuk mengekstrakkan pati herba secara berkesan dan ia melalui proses penapaian. Kandungan perubatan Sta-Lions melalui 24 kali pengekstrakan penulenan yang menggunakan kaedah Ultra Mikron nanoteknologi.



Fungsi Utama CNI STA-LIONS

  • Merangsang pengaliran darah
  • Meningkatkan stamina

Pembungkusan:
10 kapsur x 300mg

Produk ini adalah makanan kesihatan; ia tidak dimaksudkan untuk rawatan perubatan. Jika tanda-tanda penyakit berlarutan, sila dapatkan nasihat doktor.